Onze school

Inschrijven 2de tot 7de leerjaar 2023-2024

Je kan een afspraak maken op het telefoonnummer 014 20 20 20 of via mail: anja.verwimp@sintlutgardis.be.

Je kan ook online inschrijven via onderstaand formulier.

Inschrijvingsformulier

Aanmelden 1ste jaar secundair onderwijs voor schooljaar 2023-2024

Wil je inschrijven in het 1ste jaar secundair onderwijs, dan is het verplicht om vanaf schooljaar 2023-2024 vooraf digitaal aan te melden.
Digitaal aanmelden kan van 27 maart (9.00 uur) tot en met 21 april (23.59 uur).
Het stappenplan in verband met de nieuwe aanmeldprocedure vind je via deĀ website van de gemeente Mol.

Uiterlijk 15 mei ontvang je het inschrijvingsticket voor de aan jou toegewezen school.
Tussen 16 mei en 12 juni kan je dan met zekerheid inschrijven in de toegewezen school.

KSOM Masterclasses

Doorheen de derde graad maken onze leerlingen uit de dubbele finaliteit hun keuze uit verscheidene KSOM-masterclasses. Sommige bieden extra basis in functie van het hoger onderwijs. Andere trekken volop de kaart van het ontwikkelen en versterken van vaardigheden. Tijdens de KSOM-masterclasses ontmoeten leerlingen van de verschillende KSOM-campussen elkaar in de kwaliteitsvolle infrastructuur van de Ontmoetingscampus of in de specifieke vakgerichte leslokalen van de andere campussen.

KSOM Project ondernemen

In de derde graad hebben onze leerlingen uit de arbeidsfinaliteit een KSOM-project ondernemen. Hierin stimuleren we jongeren in ondernemerschap en ondernemingszin. We doen dit in de eerste plaats gekoppeld in vakken eigen aan hun studierichting. In het zesde jaar mondt het KSOM project ondernemen uit in een campusoverstijgende ondernemersweek.

KOMPAS

Tijdens de Kompasuren ontdekken onze leerlingen hun talenten tijdens verschillende workshops en projecten en bezoeken ze de andere campussen.

BOOST

Onze leerlingen uit de eerste graad verbreden, verdiepen en herhalen op hun eigen tempo de basisdoelen en werken rond extra doelen voor Nederlands, Frans en wiskunde.

STOER

In het eerste en tweede jaar PRO werken onze leerlingen volgens het STOER-principe. STOER staat voor STuderen Op Eigen Ritme. Jij als leerling staat centraal. Onder begeleiding en op je eigen ritme verwerk je de leerstof.

Inschrijvingsformulier

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.