Welkom op onze infoavond voor leerlingen uit het basisonderwijs

Binnenkort staan de leerlingen van het zesde en mogelijk het vijfde leerjaar voor een grote uitdaging met de overstap van de basisschool naar de eerste graad van het secundair onderwijs. KSOM helpt deze leerlingen hierbij.

De vier scholen van KSOM, waaronder Sint-Lutgardis, werkten in het kader van de hervorming secundair onderwijs, een unieke structuur uit in de eerste graad. Hierin krijgt de gemeenschappelijke brede basisvorming de volle aandacht. We zetten daarbij in op herhaling, verbreding en verdieping op maat van elke leerling. Daarnaast ontdekken de leerlingen met gemeenschappelijke projecten en keuzepakketten hun interesses en talenten. 

De KSOM nodigt de ouders en leerlingen uit op één van onderstaande infoavonden. Als leerkracht is het fijn te weten wat er op deze infoavonden wordt verteld, vandaar nodigen we jullie uit en kunnen jullie bij één van deze infoavonden aansluiten.

• Maandag 11 februari 2019 om 19.30 uur in GC Den Dries in Retie

• Dinsdag 12 februari 2019 om 19.30 uur in Zaal De Kapel in Meerhout

• Maandag 18 februari 2019 om 19.30 uur in CC ’t Getouw in Mol

• Dinsdag 19 februari 2019 om 19.30 uur in VC De Kruierie in Balen

Iedereen is welkom op deze infoavond!

Comments are closed.