Onze school organiseert galaconcert, bestel nu je kaarten

Onze school organiseert een galaconcert op 24 februari om 15 uur. Dit zal plaatsvinden in schouwburg Rex in Mol.

Niemand minder dan het befaamde Koninklijk Harmonieorkest van Peer en gastsolist Kristof Peeters zullen hier het beste van zichzelf geven.

Dit fantastisch 88-koppig orkest is een gevestigde waarde in het Vlaamse orkestlandschap en kaapte de voorbije jaren reeds tal van prijzen weg op nationale en internationale muziekwedstrijden. Op dit galaconcert zal het o.l.v. dirigent Kevin Houben een bloemlezing brengen van pareltjes uit de muziekwereld.

Inkomkaarten (€ 10) zijn te verkrijgen via CC ’t Getouw (014 33 09 00).

Voor de geïnteresseerden is er ook een VIP-arrangement (€ 60). Dit arrangement zal die dag geserveerd worden om 12 uur in restaurant ‘Doornboom’ (Doornboomstraat) van Sint-Lutgardis en omvat een aperitief gevolgd door een viergangenlunch, een inkomkaart met goede plaats en een programmaboekje.

Het VIP-arrangement is te verkrijgen via het secretariaat van de school in de Gasthuisstraat (014 20 20 20). Reservaties gebeuren ten laatste op 15 februari en betalingen kan u doen op rekeningnummer BE24 4133 0089 2138 met vermelding van uw naam en reserveringsnummer. Snel zijn is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt.

Comments are closed.