Een spel rond gezonde voeding voor het 2de leerjaar van SJB

Gezonde voeding is erg belangrijk in ons leven en daarom werken we hier ook graag rond. De leerlingen van 4VV hebben een paar spelletjes rond dit thema uitgewerkt voor de leerlingen van het 2de leerjaar op het Sint-Jan Berchmanscollege.

“Eerst kregen we een bundeltje dat samenhangt met een ander project, dat van de gezonde brunch die binnenkort ook doorgaat,” zegt Elisabeth van 4VVa. “We kregen eerst een les om na te denken wat we konden maken en daarna nog een les om alles uit te proberen. De week erop zijn we naar SJB gegaan om onze spelletjes uit te proberen. We deden bijvoorbeeld een kleine quiz en bij een goed antwoord mochten ze een stuk fruit uit de zak nemen. Anderen hadden een spelbord, een zoektocht door de hele school … Het was erg tof, de kindjes luisterden goed en ze waren heel nieuwsgierig!”

Comments are closed.