Klas for Rights: de eerste activiteit is een feit!

School for Rights – recht op eten en drinken

Sint-Lutgardis wil een school zijn waar jongeren zich bewust zijn van hun rechten en die van leeftijdsgenoten wereldwijd. Daarom leggen we de nadruk op jongerenrechten en organiseren we voor de leerlingen een wedstrijd ‘Klas for Rights’.

Elke klas heeft de uitdaging gekregen om enkele activiteiten te organiseren om jongerenrechten in de kijker te plaatsen.  7 Thuis-en bejaardenzorg is de eerste klas die een activiteit organiseerde. Door warme chocomelk te verkopen aan een zeer goedkope prijs wilden zij het recht op eten en drinken in de kijker zetten.

Leerlingen zullen op het einde van het schooljaar zelf beslissen welk goed doel ze steunen met de eventuele opbrengst van activiteiten.

Comments are closed.