Line dancing en computerlessen: kennismaken met het lokaal dienstencentrum

De vijfdejaars uit onze Verzorgingsschool hebben kennisgemaakt met het lokaal dienstencentrum. Ze konden deelnemen aan enkele leuke activiteiten.

“Onze leerlingen hebben hier een toelichting gekregen over de werking van het lokaal dienstencentrum. De hoofddoelstelling is de mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en hun verschillende activiteiten aanbieden waardoor ze toch nog sociaal actief blijven”, legt leerkracht Gerda Wuyts uit.

“Mensen kunnen er ook terecht voor allerhande vragen over uiteenlopende onderwerpen. Je kan het vergelijken met een jeugdhuis voor senioren. We zijn tijdens dit bezoek even binnengesprongen bij de verschillende activiteiten zoals line dancing, meditatief tekenen en computerlessen.” Het resultaat zie je hieronder.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157687777169114″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.