BVL maakte een pittige trip naar Xhoris

Het schooljaar is nog maar net begonnen en toch hebben onze leerlingen uit 2 BVL er al een meerdaagse uitstap opzitten. Zij trokken twee dagen naar Xhoris.

Ze maakten de verplaatsing met de trein, op zich al een heel avontuur: van Mol naar Hasselt, van Hasselt naar Luik en van Luik naar Comblain-la-Tour. Dit pittoreske stationnetje was de ideale locatie voor een picknick en die hadden de leerlingen meer dan nodig voor de wandeling naar de logeerplaats: Relaxhoris.

“Het was bij momenten puffen en blazen en onze kuiten kregen het hard te verduren, maar een goed uur later stonden we allemaal aan het hotel”, klonk het bij de leerkrachten.

Veel tijd om te bekomen was er niet, want de begeleiders hadden een wandelzoektocht in petto die per klas moest worden opgelost, kwestie van de band wat te versterken. De winnende klas werd uiteindelijk BVLb, die een heerlijke snoepzak onder hen mochten verdelen.

Er volgden nog een heerlijke maaltijd en een avondlijke zwembeurt. “Ik denk dat we kunnen besluiten dat het een zeer geslaagde, doch ook wel vermoeiende eerste dag was en de foto’s spreken dan ook voor zich”, aldus mevrouw Van de Weyer.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157688900076355″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.