Studenten Kinderzorg blikken terug op GIP: “Veel plezier bij de kindjes en bij onszelf”

Onze studenten Kinderzorg hebben opnieuw een pak ervaring opgedaan. Zij trokken gedurende 3 dagen in het kader van hun GIP naar Saigo, de gemeentelijke lagere school voor buitengewoon onderwijs in Mol.

“Ik vond het een hele leuke ervaring en ik heb me goed geamuseerd. De kinderen vonden het ook heel leuk en we hebben verschillende activiteiten gedaan tijdens die dagen”, blikt Yentl terug.

“Zo hebben we een toneeltje gedaan over circusartiesten en verschillende spelletjes zoals touwtje trek, 3 op een rij, eendjes vissen, zakspringen, potten gooien, ballonnen gooien met pijltjes, een grote mens-erger-je-niet en balspelletjes.”

“Er was veel plezier, zowel bij ons als bij de kinderen, dit was een leuke laatste keer dat we met deze kinderen mochten werken. We hebben ook nog wat spulletjes gegeven en hier waren ze heel blij mee”, aldus Yentl.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157682199922402″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.