Op deze manier maken onze schoonheidsverzorgsters kleuters blij

De vijfdejaars uit onze wellnessschool kregen een klasje kleuters over de vloer. De kleutertjes zaten gewillig model voor grime, de resultaten waren knap.

“We hebben enkele weken op elkaar geoefend in de klas. Daarna was de opdracht om op jongere kinderen te werken. Dat is toch wel anders is, het zijn kleine gezichtjes en dan moeten wij fijner werken”, vertelt Sien.

Een uitdaging

“Bij deze opdracht moesten we veel technieken toepassen, een goede oefening dus. “De kindjes mochten zelf kiezen hoe ze er wilden uitzien, dat was dus wel een uitdaging voor ons.”

“Ik was tevreden over het resultaat, eigenlijk was het nog beter gelukt dan ik had verwacht. Ik had thuis wel veel geoefend en diertjes kon ik wel goed. Het kindje was heel stil en braaf, maar ook wel blij. Ik vond het heel leuk om te doen”, lacht Sien.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157680670218875″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.