Nieuwe restaurantkeuken in gebruik genomen: “Hotelopleiding op hoog niveau garanderen”

Vanaf 1 september 2016 werd onze nieuwe restaurantkeuken in gebruik genomen. Voor heel wat leerlingen van de tweede graad was dit helemaal nieuw, voor de andere leerlingen was het vooral ervaren hoe er nu gewerkt kan worden.

“We kregen al snel positieve reacties uit alle hoeken”, vertelt opleidingsverantwoordelijke Peter Rademakers. “Ik hoorde enkel maar lof over de efficiëntie van de keuken, zowel tijdens de voorbereidingen, de dienst zelf als de nazorg.”

“We moeten blijven investeren in middelen, maar ook in mensen”

Afgelopen vrijdag was het dan zover, na de drukke start van het schooljaar vonden we toch een moment met alle leerlingen en leerkrachten van de Hotelschool en de directie om de nieuwe keuken in te huldigen met aansluitend een receptie.

Er volgde een dankwoordje van de opleidingsverantwoordelijke met vooral de nadruk op investeren, blijven investeren in middelen, maar ook in mensen om de hotelopleiding op hoog niveau te blijven garanderen.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157674033387016″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.