• Alles
  • Schildersschool
  • School
  • School for Rights
  • Verzorgingsschool
  • Wellnessschool

Afhaalontbijt

In de derde week van januari organiseert het sociaalfondsteam van Campus Sint-Lutgardis een afhaalontbijt met streekgebonden producten. De opbrengst van dit ontbijt willen we gebruiken om het sociaal fonds van de school te vullen. Graag zetten we onze schouders onder dit project met de bedoeling onze 

Hoe is ’t jom?

De gemeente Mol laat onze jongeren weten dat ze niet alleen staan in deze coronaperiode. Dit via de gevoelsmeter, enkele postkaartjes & een video van barST. Hoe is ’t jom? Deze vraag staat bovenaan de gevoelsmeter die alle jongeren van de Molse secundaire scholen ontvangen 

Onze leerlingen maakten mondmaskers

De leerlingen van 7 Kinderzorg en 7 Thuis- en bejaardenzorg kregen voor het vak expressie en PAH de opdracht om mondmaskers te maken met materiaal dat thuis voor handen was. De leerlingen mochten maskers maken voor kinderen of ouderen. Ze moesten zorgen voor gepaste afmetingen 

Sint-Lutgardis dankt verzorgend personeel

Ook Sint-Lutgardis wil het verzorgend personeel in volle coronacrisis graag een hart onder de riem steken. Daarom hebben we enkele spandoeken gemaakt om hen te bedanken.

Foto’s: Honderden leerlingen maken kennis met KSOM tijdens Baoso-dagen

Op maandag 17 en op dinsdag 18 februari brengen meer dan 900 leerlingen uit het zesde leerjaar een bezoek aan de vier campussen van KSOM.

Bestel nu je kaart voor onze oud-leerlingenavond

Voor het eerst zal onze school een avond organiseren voor onze oud-leerlingen. Die zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart 2020.

Inschrijvingen en inlichtingen tijdens kerstvakantie

Op vrijdag 20 december 2019 en op vrijdag 3 januari 2020 kan je op Sint-Lutgardis terecht voor voor inlichtingen en om je in te schrijven. We vragen wel om hiervoor een afspraak te maken. Dat kan via het nummer van de school 014202020 of via mevrouw Van De Kerkhof op het nummer 0476439577.

Onze schoonheidsspecialistes verwenden patiënten tijdens Dag van de Kanker

Op 18 oktober was het Dag van de Kanker. Tijdens die dag hebben onze studenten uit het 7e jaar Esthetische Lichaamsverzorging extra aandacht geschonken aan kankerpatiënten.

Onze studenten trokken naar het ziekenhuis om kankerpatiënten een deugddoende verzorging te geven. “Wij hebben volgende behandelingen aangeboden: een ontspannende rugmassage, een gelaatsverzorging en een spa pedicure”, vertelt Anna.

Onze studenten zetten hun beste beentje voor in European Young Painters Camp in Oostenrijk

Twee leerlingen uit onze opleiding Schilderwerk en decoratie vertoeven momenteel in Oostenrijk. Daar nemen ze deel aan het ‘European Young Painters Camp’.

Leerlingen en leerkrachten enthousiast over onze nieuwe schoolbib

Onze schoolbib is helemaal klaar. Leerlingen kunnen elke dag in onze bib terecht om er rustig een boek te lezen.