DEGUSTATIEPAKKET ‘Ozze Molse Beet’

Tapas uit eigen streek

Ook in de tapas challenge in functie van streekproducten viel Sint-Lutgardis in de prijzen. Het tapasgerecht kreeg de naam “Ozze Molse Beet”, gebaseerd op een gezellige avond op café en genieten van een charcuterieplank met een lekker biertje. Al de smaken die bij een goede charcuterieplank horen zijn hierin verwerkt zodat je ze in één ‘bite’ proeft. Kipkap, bloedworst, spek, Postels abdijbrood en een pittige graanmosterd met gekarameliseerde appeltje dat zorgt voor een mooie zoete toets en past perfect bij de Molder Donker.

https://radio2.be/luister/select/start-je-dag-antwerpen/het-panneke-van-anneke-serveert-ozze-molse-beet

https://www.hln.be/mol/leerlingen-sint-lutgardis-winnen-uitdagende-kookwedstrijd

https://www.nieuwsuit.be/MoI

https://www.nieuwsblad.be

https://www.facebook.com/ozze-molse-beet-sta-veu-iedereen-gereed-bedankt-horecaforma

https://www.rtv.be/artikels/molse-hotelschool-sint-lutgardis-wint-twee-wedstrijden-van-horeca-forma

Ook u kan deze overheerlijke tapas proeven!

Zoals beloofd bieden we in het weekend van 08 en 09 mei 2021 ‘Ozze Molse Beet’ aan. 

Dit kan via ‘take away’ (enkel afhalen).

Kies voor het degustatiepakket aan van 2 tapas met een Molder Donker, de perfectie combinatie! Ook is het mogelijk om enkel de 2 tapas aan te kopen zonder het begeleidende bier.

Wees er snel bij, beperkte capaciteit!

We zetten alles op alles om hier een groot succes te boeken en onze inspanningen om alles veilig te houden dragen hiertoe bij.

Genieten is de boodschap! Bestellen kan enkel via onze webshop!

Comments are closed.