Lentemenu – vrijdag 30 april 2021

Vermits ook ons Lentefestijn fysiek niet kan doorgaan wegens Corona, hebben we besloten om opnieuw een afhaal ‘Lentemenu’ voor te stellen. Je kan een bestelling doen en enkele momenten kiezen waarop je deze kan afhalen. Je ontvangt een bevestigingsmail met de betaalinstructies, check zeker ook je ongewenste mail-map want het kan zijn dat de bevestigingsmail daar is terechtgekomen.

Wanneer kan er afgehaald worden? van 17.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur

Zalm – knolselder – wasabi – slahart – radijs – kerrie *

Hoevekip – asperge – zoete aardappel – erwt – morielje – akkerzwam

Wortel – basilicum – sinaasappel – walnoot – platte kaas – vanille

Menu wordt als geheel aangeboden dus voorgerecht, hoofdgerecht met dessert. Deze gerechten zijn niet afzonderlijk te verkrijgen.

Het koude voorgerecht * wordt gedresseerd op een mooie bord zodat u thuis verder niets meer hoeft te doen als enkel ervan te genieten. Het hoofdgerecht krijgt u in verschillende recipiënten mee. We bieden een eenvoudige leidraad hoe u verder aan de slag kan gaan om dit op te warmen. Tot slot het nagerecht, ook aan u gedacht. Met een simpele beweging uit de verpakking op een bord van thuis en klaar! Eenvoudiger kan het niet.

We bieden ook enkele wijnen aan, een witte en/of een rode variante waar we menen een goede match te vormen met de aangeboden gerechten. Enkel te bestellen in combinatie met het Lentemenu.

Wees er snel bij, beperkte capaciteit!

Wij hopen dat onze gerechten u in deze nog vreemde tijden enkele momenten van ontspanning en geluk zullen brengen. Genieten is de boodschap!

Bestellen kan enkel via onze webshop!  

Verloop bij het afhalen op vrijdag 30 april 2021

  1. kom alleen op het door u bepaalde tijdstip
  2. welkom via inkomhal restaurant Doornboom (Doornboomstraat) waar de aanwezige veiligheidsmaatregelen (mondmasker, ontsmetten van handen enz.) gevolgd worden
  3. volg de instructies van de medewerkers
  4. hou steeds voldoende afstand tussen de aanwezige personen
  5. meld u aan de afhaalbalie
  6. bestelling wordt aangeboden
  7. neem uw bestelling mee
  8. begeef u naar de bewegwijzerde uitgang
  9. veilig naar huis!
Comments are closed.