Hoe is ’t jom?

De gemeente Mol laat onze jongeren weten dat ze niet alleen staan in deze coronaperiode. Dit via de gevoelsmeter, enkele postkaartjes & een video van barST.

Hoe is ’t jom? Deze vraag staat bovenaan de gevoelsmeter die alle jongeren van de Molse secundaire scholen ontvangen in de week van 1 december. Met deze gevoelsmeter steken we jongeren een hart onder de riem en laten we hen weten dat ze er niet alleen voor staan in deze moeilijke tijden. Want ook in onze gemeente worstelen jongeren met de coronamaatregelen. Jongeren stimuleren om erover te praten, is een belangrijke stap in de goede richting. De vrolijke jongens barST maakten een humoristisch filmpje om onze gevoelsmeter onder de aandacht te brengen.

Op de site van de gemeente Mol kan je alle informatie terug vinden.
www.gemeentemol.be/hoeistjom

Comments are closed.