Onze studenten zetten hun beste beentje voor in European Young Painters Camp in Oostenrijk

Twee leerlingen uit onze opleiding Schilderwerk en decoratie vertoeven momenteel in Oostenrijk. Daar nemen ze deel aan het ‘European Young Painters Camp’.

Tess Janssens en Eline Van Geel tonen hun kwaliteiten. European Young Painters Camp is een wedstrijd tussen 12 teams uit verschillende Europese landen. In elk team zitten twee studenten tussen 17 en 22 jaar en één supervisor.

De teams moeten een aantal schilderwerken succesvol zien af te ronden waarbij verschillende technieken en werkmethodes aan bod komen. De werken die de teams moeten maken, werden geloot.

“De hal waar de werkzaamheden uitgevoerd worden, is prachtig. Er stond een massa materiaal klaar, we waren onder de indruk”, vertelt leerkracht Sandra Horemans. “De studenten leren ontzettend veel op korte tijd. We beleven hier een prachtige tijd.”

Comments are closed.