Tekening van Leila valt in de prijzen

Leila Van Echelpoel uit het vierde jaar Schilderwerk en decoratie is in de prijzen gevallen bij een tekenwedstrijd. Haar werk werd geselecteerd uit de vele inzendingen.

De Vlaamse Olympiade Vereniging organiseerde de finale van de tekenwedstrijd “de kunst van het samen leven” in Antwerpen. “We zaten samen met andere scholen uit de provincie en per leeftijdscategorie werden drie werken geselecteerd. Daar was mijn tekening bij”, legt Leila uit.

“De tekening moest in het teken staan van het ruime thema ‘vrijheid’. Ik heb een zee getekend met een platform waarop je kan zitten om naar de zee te kijken. Dat bracht rust, het geeft voor mij een beeld van vrijheid weer.”

“Het was wel leuk om aan deze opdracht te werken, maar je bent er wel een hele tijd mee bezig.” Er volgt nog een slotuitreiking in Brussel.

Comments are closed.