Zo zag de teambuilding van 7 EL eruit: “Een zeer leuke dag”

De studenten uit 7 Esthetische lichaamsverzorging hebben er een geslaagde teambuilding op zitten. Ze trokken naar bakkerij Helsen en kookten voor elkaar.

Bij bakkerij Helsen hebben we een lekker ontbijt gekregen. Nadien hebben we in de keuken geholpen. We maakten appelflappen, verdeelden het deeg voor de pistolets, haalden het brood uit de oven en legden het klaar voor in de bakkerij”, blikt Laura terug. “Op het einde mochten we zelf nog een eclair maken.”

In de namiddag maakten de studenten een wandeling door Mol en daarna gingen ze achter het fornuis staan. “We deelden de klas in 2 groepen. De eerste groep ging naar de winkel voor alle benodigdheden en de andere groep maakte spaghetti en chocolade moelleux. Het eten was heerlijk en de dag zeer leuk”, besluit Laura.

Comments are closed.