Hairsolution: het kapsalon van onze zevendejaars opent binnenkort!

Onze studenten uit 7 Haarstylist hebben hun eigen leeronderneming opgestart. Ook jij bent van harte welkom in hun kapsalon Hairsolution.

“We verwachten dat het een leuke en vooral ook leerrijke ervaring wordt om ons eigen kapsalon te runnen en we hopen natuurlijk dat we veel klanten mogen verwelkomen en dat we niet failliet gaan”, lacht Ilke.

Over de naam hebben ze niet lang moeten nadenken. “Het voorstel Hairsolution kwam al snel naar voor en we waren onmiddellijk enthousiast over deze naam. We willen hiermee benadrukken dat we voor iedereen een oplossing vinden, welk soort haar je ook hebt”, aldus Tessa.

Hairsolution opent de deuren op 18 oktober. Vanaf dan kan je er elke donderdag terecht. Voor een afspraak bel je naar 0499 12 84 47.

Comments are closed.