Zevendejaars openen kapsalon: “Firma kiezen was niet makkelijk”

De studenten uit het 7de jaar Haarstylist en 7 Kapper-stylist duaal hebben er reeds een bedrijfsbezoek opzitten. Onze kappers trokken naar Niel voor een bezoek aan de firma Joico.

Tijdens het begin van het schooljaar krijgen onze leerlingen heel wat firma’s op bezoek en trokken ze zelf naar Joico. Daarna moesten ze kiezen met welke firma ze in zee gaan voor hun leeronderneming.

“Het was niet gemakkelijk om een firma te kiezen waar we mee gaan samenwerken”, geeft Tessa toe. “We hebben lang getwijfeld omdat we met verschillende factoren rekening moesten houden.”

Uiteindelijk viel de keuze op Joico. “Onze leerkrachten vertelden dat we ons niet enkel op de prijs mochten fixeren, maar dat we ook rekening moesten houden met de kwaliteit. We hebben van alle firma’s een goede uitleg gekregen, maar we hadden het beste gevoel bij Joico”, aldus Ilke.

Comments are closed.