logo
SCHRIJF JE IN

Zo zorgde Sint-Lutgardis voor een vlotte overgang van lager naar secundair onderwijs

Tientallen 12-jarigen begonnen op 3 september in het eerste jaar op Sint-Lutgardis. Om voor hen de overgang van de lagere school naar het secundair onderwijs zo vlot mogelijk te laten verlopen, organiseren de leerkrachten uit het eerste jaar onthaaldagen.

“Tijdens de eerste schoolweek hebben we tal van activiteiten gedaan waarbij de leerlingen hun leerkrachten, hun klasgenoten en hun vakken konden leren kennen”, vertelt mevrouw Dillen. “Zo maakten ze in de les techniek naambordjes.”

Als afsluiting van de week trokken alle eerstejaars naar het Zilvermeer in Mol. Daar stonden samenwerkingsspelen op het programma. Dat de leerlingen het fijn vonden, blijkt ook duidelijk uit de foto’s.

Comments are closed.

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel