Onze gerenommeerde kappersopleiding wordt partnerschool van Pivot Point (+ foto’s)

Onze kappersopleiding staat nu al hoog aangeschreven tot ver buiten Mol, maar we blijven steeds werken om de opleiding nog te verbeteren. Zo worden we vanaf september partnerschool van Pivot Point, een begrip in de kapperswereld.

Pivot Point biedt de beste leermiddelen gekoppeld aan een specifieke Designer Aanpak. Zo zullen onze leerlingen werken met bijzonder mooie, rijkelijk geïllustreerde en duidelijke leer- en werkboeken die ze hun ganse carrière kunnen gebruiken en krijgen ze toegang tot het online leerplatform van Pivot Point. Ook de oefenhoofden zijn volledig afgestemd op de leerboeken.

Om onze leerlingen de beste kwaliteit te kunnen bieden, bereiden de leerkrachten haarzorg alles tot in de puntjes voor. Zo volgt ons ganse kappersteam een nascholing Pivot Point van maar liefst 5 dagen tijdens de vakantie. “We zijn zeer enthousiast, de nascholingen zijn écht goed”, klinkt het bij de leerkrachten.

Wil jouw dochter of zoon kapper worden? Schrijf je dan in op Sint-Lutgardis voor een gegarandeerd kwaliteitsvolle opleiding.  (info inschrijvingen: klik hier)

Comments are closed.