logo
SCHRIJF JE IN

Onze studenten vallen in de prijzen bij bekende kapperswedstrijd: “Een fantastische ervaring”

De zevendejaars uit onze kappersschool namen deel aan de bekende Joico School Contest. Verschillende leerlingen uit onze school deden het uitstekend en vielen in de prijzen.

“Het is een wedstrijd waarin je moet samenwerken met studenten uit andere scholen om modellen een make-over te geven. Deze wedstrijd ging door in Antwerpen en een jury besliste wie naar de finale mocht”, legt Sara het concept uit.

De genomineerde leerlingen ontvingen een gouden envelop met een uitnodiging voor de finale. “Het was echt heel sjiek, we zaten in de skylounge en werden uitstekend verzorgd met lekker eten en drinken”, blikt Melissa terug.

Uiteindelijk wonnen maar liefst 6 leerlingen van onze school een prijs: Berckmans Renee, Brouwers Dionne, Schroyen Melissa, Jill Freeling Duke, Oliwia Stefanika en Sara Stevens.

“Ik denk dat wij wel één van de enige scholen waren die met zoveel leerlingen naar de prijsuitreiking mochten”, lacht Melissa.

Beide kapsters blikken dan ook bijzonder tevreden terug. “Het was een fantastische ervaring, fijn dat we dit mochten beleven”, besluiten Sara en Melissa.

Comments are closed.

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.