Onze studenten vallen in de prijzen bij bekende kapperswedstrijd: “Een fantastische ervaring”

De zevendejaars uit onze kappersschool namen deel aan de bekende Joico School Contest. Verschillende leerlingen uit onze school deden het uitstekend en vielen in de prijzen.

“Het is een wedstrijd waarin je moet samenwerken met studenten uit andere scholen om modellen een make-over te geven. Deze wedstrijd ging door in Antwerpen en een jury besliste wie naar de finale mocht”, legt Sara het concept uit.

De genomineerde leerlingen ontvingen een gouden envelop met een uitnodiging voor de finale. “Het was echt heel sjiek, we zaten in de skylounge en werden uitstekend verzorgd met lekker eten en drinken”, blikt Melissa terug.

Uiteindelijk wonnen maar liefst 6 leerlingen van onze school een prijs: Berckmans Renee, Brouwers Dionne, Schroyen Melissa, Jill Freeling Duke, Oliwia Stefanika en Sara Stevens.

“Ik denk dat wij wel één van de enige scholen waren die met zoveel leerlingen naar de prijsuitreiking mochten”, lacht Melissa.

Beide kapsters blikken dan ook bijzonder tevreden terug. “Het was een fantastische ervaring, fijn dat we dit mochten beleven”, besluiten Sara en Melissa.

Comments are closed.