logo
SCHRIJF JE IN

Open Ateliers zijn groot succes: leerlingen basisscholen enthousiast over workshops op Sint-Lutgardis

Dit schooljaar organiseert Sint-Lutgardis voor het eerst het project Open Ateliers. Onze school zet hiermee zijn deuren open voor leerlingen uit de lagere school.

Concreet komt het erop neer dat onze school gebruik maakt van de goede infrastructuur en de expertise bij onze leerkrachten om workshops te organiseren voor zesdejaars uit het basisonderwijs.

Onze Open Ateliers kennen veel succes, de respons van de lagere scholen is groot en dat doet ons uiteraard veel plezier. Op de foto’s kan je zien hoe leerlingen worden ondergedompeld in de workshop Beauty & Lifestyle.

Tijdens en na de workshop zagen we enkel tevreden gezichten. “Wij vonden het alvast een leuke ervaring en we zijn ervan overtuigd dat de leerlingen dit ook zo hebben ervaren”, klinkt het bij leerkracht Els Vos.

Comments are closed.

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)