Kappers zorgen voor metamorfose bij modellen: kapsel, make-up en aangepaste kledij

De zevendejaars uit onze Kappersschool hebben hun GIP afgewerkt. Iedere student toverde een model helemaal om, een volledige metamorfose.

“Het was een heel leuke opdracht. We hadden op voorhand al op oefenhoofden uitgeprobeerd wat we met onze modellen wilden doen. Toen de modellen binnenkwamen, heeft de leerkracht een foto van hen genomen en ook na de metamorfose zodat het resultaat duidelijk zichtbaar was”, legt Charlotte uit.

“Het was een totaalopdracht waarbij we onze klant een nieuw kapsel gaven met knippen en kleuren, bijpassende make-up aanbrachten en een passende outfit”, vervolgt Chloë.

“Ik had wel wat zenuwen want het ging tenslotte om onze geïntegreerde proef en we moesten met ons model voor een jury verschijnen. Maar ik was wel blij met het resultaat. Iedereen was op tijd klaar met de metamorfose en onze klanten waren ook heel tevreden.”

Comments are closed.