1B en BVL AR verkennen administratie & retail bij SJB

Onze scholengemeenschap KSOM (Katholiek Secundair Onderwijs Mol) zet volop in op een goede oriëntering van leerlingen. Zorgen dat elke leerling de juiste studiekeuze maakt, is ontzettend belangrijk.

Daarom zijn de leerlingen van 1B en BVL AR op bezoek gegaan bij de buren van het Sint-Jan Berchmanscollege. Met een doorschuifsysteem ontdekten ze de richting administratie-retail, die SJB in de tweede en derde graad aanbiedt.

Eli van BVL legt uit: “Eerst hebben we het winkeltje van de school bezocht, wat de leerlingen zelf allemaal doen. Het was een mooi winkeltje met een knappe etalage en veel producten. Daarna deden we nog een quiz met logo’s en slogans van bekende merken, we ontdekten Winfakt en Photoshop en tot slot maakten we visitekaartjes via Publisher en vulden we een Excel-bestand in. We hebben ons goed geamuseerd en het was erg interessant.”

Comments are closed.