logo
SCHRIJF JE IN

1B en BVL AR verkennen administratie & retail bij SJB

Onze scholengemeenschap KSOM (Katholiek Secundair Onderwijs Mol) zet volop in op een goede oriëntering van leerlingen. Zorgen dat elke leerling de juiste studiekeuze maakt, is ontzettend belangrijk.

Daarom zijn de leerlingen van 1B en BVL AR op bezoek gegaan bij de buren van het Sint-Jan Berchmanscollege. Met een doorschuifsysteem ontdekten ze de richting administratie-retail, die SJB in de tweede en derde graad aanbiedt.

Eli van BVL legt uit: “Eerst hebben we het winkeltje van de school bezocht, wat de leerlingen zelf allemaal doen. Het was een mooi winkeltje met een knappe etalage en veel producten. Daarna deden we nog een quiz met logo’s en slogans van bekende merken, we ontdekten Winfakt en Photoshop en tot slot maakten we visitekaartjes via Publisher en vulden we een Excel-bestand in. We hebben ons goed geamuseerd en het was erg interessant.”

Comments are closed.

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)