“We hebben onze familie in de kijker gezet”

School for Rights – recht op familie

De studenten Thuis-en Bejaardenzorg hebben een verwenvoormiddag georganiseerd voor hun grootouders en ouders. Zij organiseerden deze actie in het kader van de jongerenrechtenwedstrijd.

“De bedoeling was om samen met onze grootouders of ouders spelletjes te spelen, hen een voetbadje of een voetmassage te geven. We wilden hen eens in de bloemetjes zetten en goed verwennen”, vertelt Rani.

“Het is belangrijk om je familie of gezin af en toe in de kijker te zetten en dit hebben we gedaan. Het ‘jongerenrecht op familie’ hebben we via deze actie bereikt, net als het ‘recht op ontspanning’.”

“Daarnaast realiseerden we ook het ‘recht om samen te komen’ omdat we samen een verwendag hebben georganiseerd en op die manier leerden familieleden van de leerlingen uit onze klas ook elkaar kennen.”

Comments are closed.