Lierse verpleegstersschool is goed ‘bevallen’ voor 7TBZ

Op maandag 19 februari zijn de leerlingen van 7TBZ naar de verpleegstersschool van Lier getrokken voor hun geïntegreerd project. Daar deden ze tal van activiteiten in verband met het verplegen, waaronder het simuleren van een bevalling.

‘In de voormiddag kregen we een bevallingscursus als vroedvrouw’, vertelt de klas in koor. ‘We deden een pak aan met een baby in. Dat bonden we rond onze buik en daarna moesten we de bevalling assisteren.’

In de namiddag kregen ze uitleg over HBO5, het hoger beroepsonderwijs niveau 5. Het was zeer interessant, met resultaat. Charissa werd bijvoorbeeld overtuigd om hier verder te studeren. ‘Ik heb besloten om verder te studeren in deze richting,’ zegt ze, ‘het was echt de moeite waard.’

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Comments are closed.