logo
SCHRIJF JE IN

Lierse verpleegstersschool is goed ‘bevallen’ voor 7TBZ

Op maandag 19 februari zijn de leerlingen van 7TBZ naar de verpleegstersschool van Lier getrokken voor hun geïntegreerd project. Daar deden ze tal van activiteiten in verband met het verplegen, waaronder het simuleren van een bevalling.

‘In de voormiddag kregen we een bevallingscursus als vroedvrouw’, vertelt de klas in koor. ‘We deden een pak aan met een baby in. Dat bonden we rond onze buik en daarna moesten we de bevalling assisteren.’

In de namiddag kregen ze uitleg over HBO5, het hoger beroepsonderwijs niveau 5. Het was zeer interessant, met resultaat. Charissa werd bijvoorbeeld overtuigd om hier verder te studeren. ‘Ik heb besloten om verder te studeren in deze richting,’ zegt ze, ‘het was echt de moeite waard.’

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Comments are closed.

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol