logo
SCHRIJF JE IN

BAOSO-dagen in beeld: zesdejaars uit lagere school maken kennis met KSOM

In februari organiseerde onze scholengemeenschap KSOM al voor de dertiende keer de BAOSO-dagen. Leerlingen uit het basisonderwijs maken op een unieke manier kennis met het studieaanbod in de 4 scholen van KSOM.

Tijdens een halve dag worden leerlingen uit het zesde leerjaar ondergedompeld in de verschillende studiemogelijkheden in de eerste graad in onze scholengemeenschap. Op die manier willen we leerlingen zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Op Sint-Lutgardis kan je zowel 1A, een eerste jaar oriëntering, als 1B volgen waar we werken met het project STOER (studeren op eigen ritme) waardoor de overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Bekijk enkele sfeerbeelden van de BAOSO-dagen.

Comments are closed.

Dirk Luyckx

De Hotelschool in Mol is een absolute aanrader. Het heeft mij een goede basis gegeven om een eigen zaak te starten.

Zaakvoerder Bistro Opera, Mol

Chrissy Cauwenbergh

Ik heb nog steeds contact met sommige leerkrachten. Ik zou Sint-Lutgardis zeker aanbevelen, daar hoef je niet over te twijfelen.

Sara Volckaert

Ik vind het zeer positief dat de school de leerlingen betrekt en keuzes leert maken

Lore Frederickx

Je voelt je niet behandeld als een nummer. Ze nemen de tijd om uit te zoeken waar uw talenten liggen.

Eveline

Ik heb indertijd gekozen voor Sint-Lutgardis omwille van de kwaliteit van de opleiding. Ik was al de derde generatie in mijn familie die voor deze school koos.

Schoonheidsinsituut Sublim

Claudia Snoeckx

Ik heb mijn creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en de kennis van het vak geleerd in de opleiding Schilderwerk en Decoratie.

Zaakvoerder Berazzi, Lommel

Bo Stevens

Wil je in een keuken of een zaal werken, kom dan naar de Hotelschool in Mol want dat is een topper.

Deelnemer Mijn Pop-uprestaurant (VTM)

Evy Goelen

Ik volgde haarzorg op Sint-Lutgardis omdat de school goed aangeprezen stond. Als je twijfelt bij de keuze van een goede school, zou ik Sint-Lutgardis aanbevelen.

Kapsalon Sanké, Mol