BAOSO-dagen in beeld: zesdejaars uit lagere school maken kennis met KSOM

In februari organiseerde onze scholengemeenschap KSOM al voor de dertiende keer de BAOSO-dagen. Leerlingen uit het basisonderwijs maken op een unieke manier kennis met het studieaanbod in de 4 scholen van KSOM.

Tijdens een halve dag worden leerlingen uit het zesde leerjaar ondergedompeld in de verschillende studiemogelijkheden in de eerste graad in onze scholengemeenschap. Op die manier willen we leerlingen zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Op Sint-Lutgardis kan je zowel 1A, een eerste jaar oriëntering, als 1B volgen waar we werken met het project STOER (studeren op eigen ritme) waardoor de overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Bekijk enkele sfeerbeelden van de BAOSO-dagen.

Comments are closed.