Zevendejaars organiseren kinderrechtenspel: “Dit hebben we hen kunnen laten inzien”

School for rights – recht op participatie

Onze school organiseert momenteel een wedstrijd waarbij klassen activiteiten bedenken en organiseren waarmee ze jongerenrechten realiseren. Het 7e jaar Kinderzorg organiseerde het kinderrechtenspel.

“We hebben samen een kinderrechtenspel in elkaar gestoken voor de klas 1BA waarmee we de jongerenrechten cultuur, ontspanning en zeker niet te vergeten participatie realiseerden”, vertellen de zevendejaars.

“Ons kinderrechtenspel was goed verlopen, De eerstejaars hebben goed meegedaan met de activiteit. Ze hadden hier plezier in net zoals ons. We hebben erg veel gelachen! Ik denk dat we ze na dit spel hebben kunnen laten inzien dat het in het leven toch wel erg duur kan zijn.”

Comments are closed.