Onze leerlingen bezorgden bewoners uit woonzorgcentrum een unieke ervaring: McDonald’s!

Met bewoners uit een woonzorgcentrum bij McDonald’s gaan eten. Het is een bijzonder leuk initiatief van de vijfdejaars uit onze verzorgingsschool en een unieke ervaring voor heel wat ouderen.

“We gingen de bewoners die mee wilden ophalen in Ten Hove en dan trokken we allemaal samen naar McDonald’s”, blikt Febe terug. “Het was wel speciaal want de meesten hadden daar nog nooit gegeten en kenden McDonald’s zelfs niet.”

Een unieke ervaring dus voor de bewoners van Ten Hove. “Ze vonden het lekker en sommigen vertelden dat ze het nog wel eens opnieuw wilden doen”, lacht Lauren. “Ik zag dat ze echt genoten van hun hamburger. Ze hebben ons ook verschillende keren bedankt.”

Warm gevoel

“Ook voor ons was dit een heel positieve ervaring”, zeggen Febe en Lauren. “In onze opleiding is contact maken met die mensen heel belangrijk en het geeft ons een warm gevoel dat we hen blij konden maken met iets dat ze nooit nog deden.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157688224592211″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.