Schoonheidsspecialistes keren tevreden terug van Estetika: “Nieuwste snufjes, technieken en producten leren kennen”

De studenten uit onze Wellnessschool bezochten in Brussels Expo Estetika, dé beurs voor iedereen die actief is in de schoonheidssector. 

“Voor ons als studenten uit de Wellnessschool was dit een heel interessante beurs”, blikt Lana uit het vijfde jaar terug. “We konden er de nieuwste snufjes en technieken ontdekken en producten leren kennen waar we op school niet mee werken.”

“Je kon er extensions passen, ik zag een nieuwe spray die je over je gezicht kan spuiten die een bruine tint geeft en een techniek om permanente make-up toe te passen.”

Aankopen

Judy keerde met gelish nagellak en een harsketel terug van de beurs. “Ik heb het al uitgeprobeerd en ik ben tevreden met mijn aankopen”, lacht ze. “Het was een interessante dag. We konden 4 uur op de beurs rondlopen, maar de trip naar Brussel duurde wel lang.”

Judy en Lana zijn wel zeker dat ze op hun plaats zitten in onze Wellnessschool. “Als je geïnteresseerd bent in uiterlijke verzorging, dan is dit een superleuke opleiding!”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157687994933464″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.