Onze kappers dromen weg bij Interlook Design: “Heel veel ideeën”

Een eigen kapsalon, het moet de droom zijn van zowat elke student uit het zevende jaar Haarstilist. De droom werd alleen nog maar groter na een bezoek aan Interlook Design.

Interlook Design is een firma die kapsalons inricht. “We hebben er heel veel gezien, het was echt interessant”, vertellen Chloe en Ine. “We hebben heel wat kappersstoelen en wasbakken gezien, in verschillende prijscategorieën. Je kan daar wel heel ver in gaan.”

“We kregen te horen hoeveel ruimte je moet voorzien per kappersstoel en we kregen een voorbeeld van hoe je een garage kan inrichten als kapsalon. We hebben wel ideeën kunnen opdoen”, vult Gwen aan.

In de namiddag trokken onze studenten naar Antwerpen voor een modewandeling. “Dat was heel tof, nu hebben we een heel andere kant van Antwerpen leren kennen. We hebben ook het bekende kapsalon De Cliént bezocht. Eigenlijk hadden we dat toch wat groter verwacht”, klinkt het bij de dames.

 

Comments are closed.