Onze studenten openen schoonheidssalon Beaunique

De laatstejaars uit onze Wellnessschool openen binnenkort een leeronderneming. Intussen werkten ze achter de schermen al hard aan de voorbereidingen.

Zo bedachten de studenten een naam en beslisten met welke producten ze in hun salon zullen werken. “We hebben gekozen voor de naam Beaunique. We vonden dat een leuke samentrekking van de woorden beau en unique. We voegden er de slogan ‘Mooi zijn is uniek’ aan toe”, legt Mariam uit.

“We hebben met onze klas gekozen om te werken met de producten van het merk Clephar. We kregen verschillende firma’s over de vloer die hun producten kwamen voorstellen en zij kwamen heel professioneel over. Het is een familiebedrijf en ze garanderen een snelle levering.”

Open vanaf 5 oktober

Beaunique opent de deuren op 5 oktober. Klanten kunnen er terecht op donderdagen tussen 9 en 12 en tussen 13 en 16 uur. “We doen gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure en ontharen met suikerhars”, besluit Mariam.

beaunique@outlook.be

Comments are closed.