Zesde- en zevendejaars Hotelschool trokken naar Food Paradise Day met onder meer Sergio Herman

School for Rights – recht op kwaliteitsvol onderwijs

De leerlingen uit het zesde en zevende jaar van onze Hotelschool werden uitgenodigd op de Food Paradise Day. Dit was een foodcongres in Brugge met de Vlaamse hotelscholen.

Tijdens dit congres kwamen verschillende chefs aan het woord, van legendes zoals Geert Van Hecke, Johan Segers en Jan Buytaert tot de populaire Sergio Herman.

“Het was mooi om te zien hoe zij met overgave hun visie en passie konden overbrengen op de leerlingen”, blikt leerkracht Maarten Van Dyck terug.

Verder hebben de leerling kennisgemaakt met ‘The North Sea Chefs’. Zij brachten een duidelijke boodschap:Wees geen egoïstische haai! Eigen vis eerst! Eet wat de visser vangt.’

“Tussen de verschillende presentaties door werden de culinaire comedy optredens van Joost Van Huyfte goed gesmaakt door de leerlingen. Het was een zeer mooi initiatief van de organisatie Fight For Passion. Zeker voor herhaling vatbaar”, besluit mijnheer Van Dyck.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157689424132515″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.