Onze Hotelschool dit weekend op Foodvillage in Mol centrum!

Voor het tweede jaar op rij vindt op 15, 16 en 17 september in de Adolf Reydamslaan het foodtruckfestival Foodvillage plaats. Bijzonder dit jaar is dat onze Hotelschool zal deelnemen!

‘Den Boulevard’ in het centrum van Mol zal worden omgetoverd tot een waar eetparadijs. Er staan foodtrucks met heerlijke dingen zoals oesters, hamburgers, wok, taco’s, en veel meer. Kortom, keukens van over de hele wereld in één prachtige straat.

Smaakbeleving

“Onze Hotelschool pakt uit met hun versie van friet – stoofvlees met Molder donker, rode kool, uitjes en dragon. Dit zorgt voor een bijzondere smaakcombinatie, door de leerlingen Specialiteitenrestaurant zelf samengesteld na heel wat proefsessies. Een ware smaakbeleving”, zo verzekert Peter Rademakers, verantwoordelijke van onze Hotelschool.

“Dit is een unieke kans om als Hotelschool naar buiten te komen. Tevens maken we van deze gelegenheid gebruik om te participeren aan dit concept in functie van de opleiding.”

Ook een aantal plaatselijke horecazaken bieden de gelegenheid om tegen een zachte prijs te genieten van culinaire hoogstandjes. Een evenement om niet te missen!

Wanneer?

Vrijdag 15 september 2017 van 18.00 u. tot 24.00 uur

Zaterdag 16 september 2017 van 12.00 u. tot 24.00 uur

Zondag 17 september 2017 van 12.00 u. tot 22.00 uur

Comments are closed.