Mooi resultaat in kapperswedstrijd: “Beste school die voor het eerst deelnam”

De zesdejaars uit onze Kappersschool namen voor het eerst deel aan Hair Trophy Day, een wedstrijd waarin scholen het tegen elkaar opnemen. Het werd een hele ervaring voor onze leerlingen.

“Elke deelnemende school werkte apart. De opdracht was een volledige styling verzorgen. We bedachten zelf de kapsels, de make-up en we zorgden ook zelf voor de aangepaste kledij”, leggen Chelsea en Chiara uit.

“Tijdens de halve finale kregen we de opmerking dat alles wat ‘groter’ mocht zijn, dus zorgden we in de finale voor felle make-up en extreme kapsels. We hebben goed geoefend tijdens de lessen.”

“We hadden wel zenuwen voor de finale. Eigenlijk was het een beetje chaos, ook al omdat we op een te kleine ruimte te dicht bij elkaar zaten en het was heel warm.”

Beste nieuwe school, prijs voor make-up

Desondanks keerden onze leerlingen met een mooi resultaat terug. “We eindigden op de 12e plaats van de 32 deelnemende scholen. Dat is wel mooi want van alle scholen die voor de eerste keer deelnamen, stonden wij het hoogst in de rangschikking. Daarnaast kregen we ook de tweede prijs voor make-up.”

“Het was sjiek om deel te nemen en om ook andere scholen bezig te zien. De modeshow was heel mooi. Ik hoop dat onze school volgend jaar opnieuw zal deelnemen want je doet heel veel ervaring op”, besluit Chiara.

Comments are closed.