“Geeft voldoening als je ziet dat de mensen gelukkig zijn met het resultaat”

School for Rights – recht op kwaliteitsvol onderwijs

De zesdejaars uit Schilders@School hebben er opnieuw een project opzitten buiten de schoolmuren. De leerlingen gaven een appartement in Mol een nieuwe look.

“Het was een leuke opdracht”, vertellen Mathias, Shirley, Kimberly en Lauren. “Eigenlijk was het een een kleiner project voor ons, maar doordat we er enkel op donderdag konden gaan werken, heeft het toch wat tijd in beslag genomen.”

De leerlingen namen de living en keuken onder handen. “We moesten alles met de hand schuren, dan plamuren, opmetingen doen, het plafond en de muren schilderen. Dit was tof om te doen want op locatie leer je toch altijd nog meer dan op school.”

“Zo leer je hoe je foutjes moet rechtzetten en je krijgt natuurlijk veel meer voldoening als je het resultaat van je werk ziet. Het voelt echter aan als je op locatie werkt, het is motiverender en heel tof als je ziet dat de mensen gelukkig zijn.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157684808753735″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.