Enthousiast het park in: Leerlingen krijgen niet genoeg van opdracht P.O.

Leerlingen van 4 Be a zijn het park ingegaan op zoek naar mooie texturen en patronen. Alles kaderde in een opdracht voor de les plastische opvoeding.

Tijdens de lessen P.O. hebben de leerlingen een modefiguur leren tekenen. Die modefiguur hebben zij aangekleed met een zelf ontworpen avondjurk, jumpsuit, …. Hieruit zijn enkele mooie creaties gekomen.

Daarna hebben zij hun volledige kledingstuk of een deel ervan uitgesneden. Tijdens een zonnige vrijdag zijn we dan het park ingegaan op zoek naar mooie texturen of patronen. Een fotootje en klaar was hun ontwerp/creatie.

“Sommige leerlingen kregen er niet genoeg van. Zij gingen in de gangen van de school (of thuis) gewoon verder op zoek naar leuke kleurrijke texturen”, klinkt het tevreden bij mevrouw Paeshuyse.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157684841862645″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.