Deze uitstap viel duidelijk in de smaak bij onze eerstejaars

De leerlingen uit 1B zijn, samen met hun klasmentoren, naar de Zoo van Antwerpen geweest. Deze uitstap was de afsluitende activiteit na het thema ‘media’.

De leerlingen kregen eerst een korte rondleiding door het centraal station van Antwerpen waar ze door middel van opdrachten enkele perrons moesten zoeken.

Daarna volgde het eigenlijke bezoek aan de zoo. De leerlingen hadden een invulbundel waarmee ze op zoek moesten gaan naar enkele weetjes over de verschillende dieren. Daarnaast moesten ze bij elk van deze dieren een selfie nemen. Deze foto’s werden later gebruikt tijdens de lessen ICT bij het maken van een powerpointpresentatie over de uitstap.

“Op terugweg waren de reacties positief. Zo vonden de leerlingen het fijn dat ze vrij mochten rondlopen tijdens het maken van de opdrachten en dat ze verschillende dieren gezien hebben. Ook de speciale momenten (zeeleeuwenshow, voedermomenten, …) vielen in de smaak. Kortom, het was een geslaagde dag”, besluit leerkracht Imke Joosten.

Comments are closed.