Studenten uit onze Hotelschool etaleren hun kwaliteiten tijdens project

School for Rights – recht op kwaliteitsvol onderwijs

De vierdejaars uit onze Hotelschool hebben een tof project achter de rug, dat luisterde naar de naam ‘Aan tafel’. Het werd een geïntegreerd project waarbij de leerlingen een pak vaardigheden en kennis moesten bewijzen.

De leerlingen bereidden en serveerden een menu voor hun ouders, leerkrachten en directie. Daarin gebruikten ze de vaardigheden die ze de afgelopen twee schooljaren hebben geleerd”, legt leerkracht Pascal Van Gompel uit.

“Niet enkel het menu was belangrijk, maar ook de taalleerkrachten waren aanwezig om het praktijkgerichte taalgebruik te beluisteren.”

Het werd zelfs een samenwerking met de leerlingen uit het derde jaar. “Zij hielpen mee om deze middag te doen slagen. Ze ontvingen de gasten in stijl en zorgden voor een beleefde en vlekkeloze bediening.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157681678764954″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.