Gordijnen hangen op locatie: “Echt goed dat we dit leerden”

School for Rights – recht op kwaliteitsvol onderwijs

De laatstejaars uit onze Schildersschool trokken de schoolpoort eventjes achter zich dicht om op locatie te gaan werken. Ze trokken naar een appartement om gordijnen te hangen.

“We hebben zelf gordijnen gehangen. We krijgen dit jaar geen les meer over raamgarnering in de klas en dus vond ik het echt goed dat we dit buiten de school leerden”, vertelt Lauren.

“Het was echt wel zinvol want nu weten we hoe we dit professioneel moeten aanpakken. We moesten per twee werken en met een pak zaken rekening houden. Zo moeten de gordijnen uiteraard mooi recht hangen, maar we mochten bijvoorbeeld onze boor niet tegen het plafond houden om dit niet te beschadigen, vult Shirley aan.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157681459612644″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.