Met dit uniek initiatief bezorgden onze schoonheidsverzorgsters bejaarden een leuk moment

Onze Wellnessschool heeft op een heel originele manier samengewerkt met verzorgingstehuis Ten Hove. Onze leerlingen zorgden voor een bijzonder leuke prijs tijdens een kiennamiddag.

“De winnaars bij het kienen kregen als prijs een manicure, een gelaatsverzorging of het lakken van de nagels en daar zorgden wij voor”, lachen Kato en Emily uit het vierde jaar enthousiast.

“We zijn de hele tijd druk bezig geweest. Ik deed manicure bij de bejaarden en het was echt tof. Het is heel anders dan werken op klasgenoten, het is belangrijk dat je goed met die mensen omgaat want sommigen zijn heel open, maar anderen zijn wat gesloten.”

“Ik kreeg veel reactie, ze zeiden dat ze het fijn vonden en ze bedankten voor de handverzorging. Dat gaf een goed gevoel”, aldus Kato.

Ook voor Emily was het een uiterst positieve ervaring. “Ik deed handverzorging bij enkele mensen met dementie. In het begin moet ik even ervaren hoe ik hiermee moest omgaan, maar dat liep heel goed. We pasten ons heel snel aan en we zagen dat de bejaarden van de verzorging genoten. Ze waren heel blij en niemand wilde vertrekken.”

Comments are closed.