Proficiat aan onze Leerkrachten van de Maand!

Elke maand krijgt een leerkracht een bijzondere erkenning in onze school. Hij of zij wordt dan verkozen tot Leerkracht van de Maand. Ditmaal vielen uitzonderlijk 3 leerkrachten tegelijk in de prijzen.

Sofie Jennen, Helena Verherstraeten en Lindsay Geens kregen de titel omdat zij zich het hele jaar inzetten om onze leerlingen van cultuur te laten proeven. In maart mocht de hele school genieten van enkele prachtige films. Zo realiseerden jullie ten volle het recht op ontspanning en cultuur.

Mevrouw Verherstraeten en mevrouw Jennen hebben de werkgroep cultuur enkele jaren geleden opgericht en zorgen dat onze leerlingen jaarlijks aan enkele culturele activiteiten kunnen deelnemen.

Mevrouw Geens zet zich altijd in voor de technische kant van culturele activiteiten. Daarnaast staat zij zowel leerlingen als collega’s altijd met raad en daad bij in geval van ICT-problemen. “Zij lost alles op. Er gaat geen dag voorbij of we moeten haar hulp gebruiken. Wij kunnen niet zonder haar”, klinkt het bij een dankbare collega.

Comments are closed.