Teambuilding op de boerderij: “Dat vond ik toch wel verrassend”

De laatstejaars uit onze kappersopleiding hebben er een bijzonder leuke teambuildingactiviteit opzitten. Zij gingen naar de Sint-Jozefhoeve in Balen waar ze tal van toffe activiteiten op de boerderij deden.

“We werden in 2 groepen verdeeld: de a-klas tegen de b-klas. We moesten verschillende opdrachten tegen elkaar uitvoeren en daarbij stond samenwerken centraal. Het opzet was ook geslaagd want we hebben daar ook echt goed samengewerkt”, blikt Kelsey terug.

“Het was niet altijd even gemakkelijk, maar we hebben alles tot een goed einde gebracht en door deze dag hebben we elkaar nog beter leren kennen. Dat vond ik verrassend omdat we toch al een aantal jaren bij elkaar in de klas zitten.”

Een geslaagde teambuilding dus. “Dat vind ik wel, ja. We hebben die dag veel gelachen bij de verschillende opdrachten, het was heel leuk.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157682692828756″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.