Jongens strijden tijdens voetbalcompetitie: “Liever in het shirt van Anderlecht”

Woensdagvoormiddag trokken alle jongens uit onze school naar de voetbalterreinen van Mol Sport. Daar werd het jaarlijkse voetbaltornooi georganiseerd.

Per graad streden de leerlingen om de trofee. Eerst moesten ze de groepsfase afwerken, daarna namen de sterkste teams het tegen elkaar op in de finales.

“Ik vind dit een heel ferm initiatief”, vertelt Matthias die met zijn team net had gewonnen. “Je vormt een goede groep met je klas, het zorgt voor een bepaalde sfeer die ik wel kan appreciëren.”

Geen Anderlecht-shirt

Een gespannen sfeertje bij momenten omdat bij iedereen de motivatie groot was. “Iedereen wil natuurlijk winnen, dat hoort erbij. Maar is het tof.”

De klas van Matthias had afgesproken om in het shirt van de Rode Duivels aan te treden. “Ik had liever het shirt van Anderlecht gedragen, maar daar kon niet iedereen mee leven”, lacht hij.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157682260105180″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.