Met alle vierdejaars naar Normandië en Parijs: “Heel mooie stad” & “Meest luxueuze hotel”

Alle vierdejaars uit onze school trokken enkele dagen naar Frankrijk. Een culturele meerdaagse uitstap waarbij de leerlingen een bezoek brachten aan Normandië en Parijs.

“Het was een heel toffe reis, ik heb veel bijgeleerd”, vat Boris uit 4 Restaurant-Keuken samen. “Ik ben geboeid door de Tweede Wereldoorlog en dus vond ik het bezoek aan Normandië heel interessant. Ik heb er veel opgestoken en kan nu een goed beeld vormen van de omstandigheden toen.”

Ook het bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk maakte indruk. “We hebben er heel veel gezien, het is een mooie stad met veel monumenten en kerken. Het was tof om met onze groep doorheen de stad te wandelen.”

Maar als student van onze Hotelschool, maakten toch vooral de bezoeken aan enkele gerenommeerde hotels indruk op Boris. “Het waren de meest luxueuze hotels die ik ooit gezien heb, gewoonweg prachtig. We werden er ook heel vriendelijk ontvangen.”

Kortom, een reis die zal bijblijven. “Het waren vier goede dagen, leuk om met je klas en vrienden te doen. Het was goed georganiseerd door onze leerkrachten, deze reis moeten ze zeker blijven doen”, besluit Boris.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157680330382614″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.