Twee dagen richting kust: Brugge en Zeepreventorium

De studenten uit onze opleiding Thuis-en Bejaardenzorg trokken gedurende 2 dagen richting kust. Ze brachten onder meer een bezoek aan Brugge.

“Het was super”, klinkt Lotte bijzonder enthousiast. “We hebben de stad Brugge beter leren kennen door een heel leuk en origineel stadsspel.”

“We hadden ook een fijne slaapplaats. We zaten met heel wat jongeren van andere nationaliteiten onder één dak en dat was tof. Zo hebben we een toffe avond doorgebracht met Canadezen. Samen met hen en onze leerkrachten speelden we gezelschapsspelen.”

Zeepreventorium

Verder brachten de leerlingen ook een bezoek aan het zeepreventorium in de Haan. Dat is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum gericht op kinderen en jongeren tot 18 jaar met chronische aandoeningen. Een bezoek dat volledig in de opleiding kadert en als heel leerrijk werd ervaren.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157680590067433″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.