Pop-art en photobooth: deze leuke foto’s moet je zien

Onze studenten uit het zesde jaar schoonheidsverzorging hebben er een leuk project opzitten. Het resultaat waren enkele heel leuke foto’s!

Tijdens de lessen PO werkten ze rond het thema pop-art. “De leerlingen hebben op papier een pop-art make-up ontworpen. Daarna hebben ze accessoires voor een photobooth gemaakt”, legt leerkracht Kim Paeshuyse uit.

Vakoverschrijdend

“We hebben het thema vakoverschrijdend uitgewerkt. Tijdens de lessen make-up hebben ze de pop-art make-up aangebracht. Nadien zijn ze op de foto gegaan met hun accessoires. De achtergrond voor deze fotoshoot hebben de leerlingen ook zelf uitgewerkt.”

De foto’s kan je hieronder bekijken. “Ik ben super tevreden over het resultaat, het is heel knap geworden”, klinkt mevrouw Paeshuyse trots.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157681312414566″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.