Bekijk hoe onze kapsters hun modellen volledig omtoveren: “Zij was verrast”

De laatstejaars uit onze kappersschool kregen een flinke uitdaging voorgeschoteld. Zij moesten een model een volledige make-over geven.

“We moesten iemand zoeken die er helemaal anders wilde uitzien. Op voorhand hadden we met ons model een klein beetje overlegd en we hadden het kapsel eerst op een oefenhoofd uitgeprobeerd”, vertelt Lore.

Spiegels bedekt

“De opdracht bestond niet enkel uit een nieuw kapsel, maar we moesten ook make-up toepassen en een gepaste outfit voorzien. We bedekten de spiegels tijdens de make-over zodat het resultaat een verrassing was voor ons model.”

“Ik was wel tevreden met het resultaat”, aldus Lore. “Het was een hele verandering, ik vond het mooi. Mijn model was wel verrast, maar ook zij vond het mooi.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157680328793965″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.