“Dit was een unieke ervaring, dit gaan we nooit meer vergeten”

Onze toekomstige kinderverzorgsters trokken een week naar Zwitserland waar ze de opvang van kleuters verzorgden. Het werd een fantastische belevenis voor de ganse klas.

“De avonturen die we hier beleefd hebben, gaan we nooit vergeten”, weet Katrien wel zeker. “We hebben heel veel bijgeleerd en prachtige momenten beleefd. We zullen de kindjes uit ons clubje en alle andere begeleiders hard missen.”

“Het was een unieke ervaring”

“Ook de mooie ochtendwandelingen met alle kinderen, de activiteiten die we gedaan hebben en alle lachmomenten, het samenzijn met onze klas ‘s avonds zullen we missen. Ik wil ook de 2 geweldige leerkrachten bedanken die mee zijn gegaan en die alles nog zoveel beter hebben gemaakt”, besluit Katrien.

“Wij hebben hier een superleuke week achter de rug en we hebben hier veel ervaring opgedaan”, vult Jessica aan. “We hebben veel vergaderd, nauw leren samenwerken en we zijn we hier als team sterk uitgekomen. Het was een unieke ervaring maar ook zeer vermoeiend.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157681641868606″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.